söndag 21 juni 2009

Grisöron!

Mina småsmulor anser att de har världens bästa dagisfröken!
När jag hämtade upp tjejerna i Fredags hängde det en plastpåse med okänt innehåll vid deras box. Vid närmare undersökning visade det sig att påsen var fylld till bredden med hundgodis. Tre par ögon följde var rörelse jag gjorde och jag hade inga som helst problem med att lasta in tre mycket samarbetsvilliga tjejer i bilen.
Idag fick tjejerna varsin stor, illaluktande, trekantigt formad tingest att tugga på. Vid närmare studium drog jag slutsatsen att detta måste vare grisöron. Alla tre tog girigt emot den i deras nosar delikat luktande tingesten.
Sabina travade genast ut i vardagsrummet och lade sig förnöjt ner på mattan och tuggade på sin.
Smulan tappade sin på golvet och visste sedan inte hur hon skulle bete sig för att få upp den igen. Med lite hjälp från matte löste sig problemet raskt och det dröjde inte länge förrän hon var i full färd med att slita örat i stycken i soffan. Kan man ha det bättre om man är hund?
Tingeling tog sin och visste sedan inte vad hon skulle göra - oroligt gick hon fram och tillbaka medan hon misstänksamt stirrade på de bägge sobla damerna. Det krävdes stor övertalning för att få henne upp för trapporna där hon äntligen kunde lägga sig ner i lugn och ro för att börja bearbeta sin godsak - utan oroande hot från sobelhållet!
Länge Leve Dagismatte!

Inga kommentarer: