torsdag 9 april 2009

Världens bästa tjejer!

Mina vovvar är BÄST!
Vi gjorde Lydility-prov häromsistens och de skötte sig våldsamt bra. Först ut var Tingeling. Hennes lite försiktiga själ vågade inte upp på bordet men tog sig istället några varv av pur glädje kring planen till husses förtret. Men man såg hur kul hon hade det!
Sabina skötte sig jättefint och vi fick full pott på förtroendepoängen! Vilken tjej! Att vi sedan missade lite i agilityn gjorde inget. Vi fick ett HP!
Smulan som redan gjort provet fick vänta för att sedan få springa lite försiktig agility för sig själv. Nåja, försiktig.... hon drog fram som en överlycklig virvelvind över banan. Först demolerade hon hopphindren för att godiset som matte kanske höll i var ju det allra viktigaste! Sedan tog hon glatt en avstickare och flög upp på gungan och klarade av den helt själv till mattes förskräckelse!
Nu hänger Sabinas HP-rosett och Tingelings rosett stolta bredvid Smulans på väggen därhemma!
Det skall bli jättekul att forstätta träningen hos Furface-Maria! Och nu när det är bättre väder kanske man kan motivera sig att träna lite mer hemma också! Det skulle ju inte skada liksom, även om jag har världens bästa tjejer!

1 kommentar:

Susanne sa...

Vad härligt att allt gick så bra med alla tjejerna på Lydilityn! :) GRATTIS GRATTIS!
Glad Påsk önskar Lejonflocken från andra sidan åkrarna